Nova misterija sa avionom Lufthanze

Izvor: Mondo, 29.Mar.2015, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova misterija sa avionom "Lufthanze"

Serija tragičnih i čudnih događaja u vezi sa avionskim saobraćajem danas je nastavljena, ponovo u Poljskoj, ali ovog puta iznad grada Gdanjska.

Foto: screenshot/Youtube

Tu je avion nemačke aviokompanije „Lufthanza“ iz nepoznatih razloga kružio 90 minuta, o čemu svedoči i snimak koji je podeljen preko društvene mreže Twitter.

Lufthanzin avion na letu LH 1644 kružio je iznad Gdanjska oko 90 minuta iz nepoznatih razloga, saopštio je „Flajt radar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 24“ preko Twittera.

Lufthansa flight #LH1644 has been holding near Gdansk for about 90 minutes http://t.co/4SjuEBP0YN Reason unknwon pic.twitter.com/w7WCBDXD24

— Flightradar24 (@flightradar24) March 29, 2015

U pitanju je bio avion tipa „embrajer 195“ koji je putovao iz Minhena u pomenuti poljski grad.

Mihael Dragač, portparol gdanjskog aerodroma, rekao je, međutim, za poljski televizijski kanal TVN 24 da avion nije mogao da sleti zbog lošeg vremena i da je bio preusmeren u Varšavu, prenosi Sputnik.

U šest časova po lokalnom vremenu avion je konačno i sigurno sleteo na varšavski aerodrom „Šopen“.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Još jedna misterija – Avion "Luftahanze“ 90 minuta kružio nad Gdanjskom

Izvor: Vesti-online.com, 29.Mar.2015

Serija tragičnih i čudnih događaja u vezi sa avionskim saobraćajem u nedelju je nastavljena, ponovo u Poljskoj, ali ovog puta iznad grada Gdanjska, gde je avion nemačke aviokompanije "Lufthanza" iz nepoznatih razloga kružio 90 minuta, o čemu svedoči i snimak koji je podeljen preko društvene...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.