Nikola je bio NEUGLEDAN i nijedna ga devojka nije htela, a onda je na lutriji dobio MILION i svima se OSVETIO! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola je bio NEUGLEDAN i nijedna ga devojka nije htela, a onda je na lutriji dobio MILION i svima se OSVETIO! (FOTO)

Nikola Miloševski (21) zvani Kole iz sela Brvenica kod Tetova, na zapadu Makedonije, nije imao devojku, a kada je iznenada postao milioner, sve su počele da ga obožavaju i jure.

- Ne, ne, za sada ne želim da imam devojku, nekako su me odjednom sve zavele. Lepo mi je da za sada budem sam - kaže Kole.

Ovaj mladić iz sela Brvenica nije ni sanjao da će preko noći postati milioner, doduše denarski. Pre nedelju dana, njega je pozvao da se nađu najbolji drug Boban. Hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je da ga časti jer je kupio novi auto. Zborno mesto je bilo ispred lokalne kladionice. Kole je stigao prvi, a dok je čekao druga Bobana, koji je poprilično kasnio, ušao je u kladionicu i seo za jedan aparat da okuša sreću na državnoj video lutriji.

Printskrin: Youtube/Aven Romalen

- Odjednom se na ekranu pojavilo nekakvo zeleno svetlo i natpis Džek Pot. Pomislio sam da je glavni zgoditak pao negde drugde, a da kod mene to samo pokazuje. Tek kada je aparat izbacio listić na kome je pisalo 1.244.228 denara (20.400 evra), izgubio sam se, nisam mogao da poverujem - kaže Kole.

Iznenađeni su bili i zaposleni u kladionici. Nisu očekivali da će baš kod njih pasti Džek Pot od milion denara na državnoj video lutriji.

Foto: Uprava carina

Kada se uverio da ne sanja, Kole je nazvao roditelje i brata da sa njima podeli radosnu vest.

- Svi su to odmah doznali. Odjednom sam postao slavan, i evo, još sam neispavan od adrenalina - priznaje mladi milioner, student germanistike.

Kole je i danas pod jakim impresijama. Kaže da će osvojeni novac staviti u banku. Iako je i ranije par puta dobijao na igrama na sreću, kockanje ne voli, jer se, kaže, tako gubi i novac i zdravlje.

Podelite sa nama u komentarima vaše mišljenje o igranju igara na sreću.

(D.J.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Nikola nije imao devojku, a onda je postao milioner: "Čim sam dobio novac sve su me zavele"

Izvor: B92, 24.Jul.2016

Nikola Miloševski (21) zvani Kole iz sela Brvenica kod Tetova, na zapadu Makedonije, nije imao devojku, a kada je iznenada postao milioner, sve su počele da ga obožavaju i jure...“Ne, ne, za sada ne želim da imam devojku, nekako su me odjednom sve zavele. Lepo mi je da za sada budem sam”, kaže...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.