Netanjahu predložio datum prevremenih izbora

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2012, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Netanjahu predložio datum prevremenih izbora

JERUSALIM -

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu rekao je da će njegova stranka Likud predložiti 4. septembar kao datum prevremenih izbora.

Netanjahu je izneo predlog na današnjoj sednici vlade.

Izbori će biti održani više od godinu dana pre roka. Taj datum će takođe označiti početak kratke kampanje koja će, prema istraživanjima, doneti Netanjahuu još jedan mandat.

Kasnije danas parlament će početi raspravu o predlogu da se raspusti skupština. Očekuje se da će odluka biti doneta najkasnije sutra.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevremeni izbori u Izraelu 4. septembra

Izvor: S media, 07.Maj.2012

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu rekao je da će njegova stranka Likud predložiti 4. septembar kao datum prevremenih izbora...Netanjahu je izneo predlog na današnjoj sednici vlade...Pogledajte: Izraelski vojnik udara puškom u lice protestanta! (VIDEO)..SAD ponudile oružje Izraelu da ne napadne...

Nastavak na S media...

Otkazani prevremeni izbori u Izraelu

Izvor: Blic, 08.Maj.2012, 10:30

JERUSALIM - Izraelski premijer Benjamin Netanjahu otkazao je danas prevremene izbore nakon što je postigao dogovor o proširenju koalicione vlade u koju će ući i vodeća opoziciona stranka Kadima, koja će oštrom kabinetu dati umereniju notu. Benjamin Netanjahu..Predsednik Izraela Šimon Peres potvrdio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.