Napad u Francuskoj: Policajka izbodena u Tuluzu

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2016, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napad u Francuskoj: Policajka izbodena u Tuluzu

Jedna francuska policajka teško je povređena kad ju je nožem izbo napadač u policijskoj stanici u gradu Tuluz, objavili su danas lokalni mediji.

Napadač je navodno pokušao da zgrabi oružje od policajke, ali kad mu to nije uspeo, izvadio je nož i ubo je u vrat.

Mediji navode da je 31. godišnji napadač ranije lečen od psihičkih oboljenja i da je napao policajku zato što "ona predstavlja Francusku", objavio je list "Depeš", koji uživo prenosi dešavanja sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << lica mesta.

Policajci su odmah uhapsili napadača, a policajka je prebačena u bolnicu, ali zasad nema više informacija o njenom stanju.

#Toulouse pic.twitter.com/gpRi3w1E6S— alexpirine (@alexpirine) 30 August 2016

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) NOVI NAPAD U FRANCUSKOJ: Muškarac prerezao vrat policajki u stanici u Tuluzu!

Izvor: Kurir, 30.Avg.2016

...Napadač je navodno pokušao da otme oružje od policajke, ali kad mu to nije uspelo, izvadio je nož i ubo je u vrat..Mediji navode da je napadač (31) lečen psihijatrijski bolesnik Navodno je policajku zato što "ona predstavlja Francusku", objavio je list "Depeš", koji uživo prenosi dešavanja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.