Napad na Iran nije Obamin blef

Izvor: B92, 04.Mar.2013, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Napad na Iran nije Obamin blef"

Vašington -- Potpredsednik SAD Džo Bajden izjavio da Obama "ne blefira" kada kaže da će, ako zatreba, vojnom akcijom sprečiti Iran da stekne nuklearno oružje.

Na godišnjoj konferenciji moćnog proizraelskog lobija, Bajden je rekao da je zaštita Izraela u interesu SAD. Bajden je rekao da SAD još daju prednost diplomatskom rešenju, ali se ta mogućnost zatvara.

Bajden je upozorio da se ne sme delovati prebrzo i da je potrebno isprobati sve mogućnosti da bi svetska zajednica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << podržala eventualnu vojnu intervenciju SAD.

Bajden je rekao da su pokušaji da se Izrael delegitimizuje kao država najopasnija promena koju je video, budući da se odnose na bezbednost. On je rekao da za SAD nema pregovra o ligitimnosti Izraela.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bajden: Obama "ne blefira"

Izvor: Akter, 04.Mar.2013

Potpredsednik SAD Džo Bajden izjavio da Obama "ne blefira" kada kaže da će, ako zatreba, vojnom akcijom sprečiti Iran da stekne nuklearno oružje

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.