Naformalni susret Trampa i Putina na večeri u Hamburgu

Izvor: RTS, 19.Jul.2017, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naformalni susret Trampa i Putina na večeri u Hamburgu

Predsednik SAD Donald Tramp imao još jedan, prethodno neobjavljen razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na Samitu G-20 u Hamburgu ranije ovog meseca, saopštila je Bela kuća.
Portparol Bele kuće Šon Spajser je rekao da su Tramp i Putin razgovarali tokom zajedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << večere lidera G-20.

Njih dvojica su ranije tog dana imali zvaničan sastanak koji je trajao više od dva sata.
Ne zna se koliko je trajao neformalan razgovor ni šta je bila tema.
Zvaničnici napominju da je razgovor bio je neformalan, navodeći da se to ne može nazvati sastankom dvojice lidera, kako tvrde neki američki mediji. Tim povodom na Tviteru se oglasio i američki predsednik.
"Lažna vest o tajnoj večeri sa Putinom je bolesna. Sve lidere G-20 i njihove supruge pozvala je nemačka kancelarka. Mediji su to znali", napisao je Tramp na svom Tviter nalogu.
Obaveštajni zvaničnici SAD optužuju rusku vladu da se mešala u predsedničke izbore 2016. da bi pomogla Trampu da pobedi.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bela kuća otkrila da su Tramp i Putin imali i drugi razgovor

Izvor: N1 televizija, 19.Jul.2017

Bela kuća je saopštila da je predsednik SAD Donald Tramp imao još jedan, prethodno neobjavljen, razgovor sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom na samitu G20 u Hamburgu ranije ovog meseca...Portparol Šon Spajser je rekao sinoć da su Tramp i Putin razgovarali tokom zajedničke večere lidera G20...Njih...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.