NOVA PRETNJA Severna Koreja ispalila PROJEKTIL u Japansko more

Izvor: Blic, 26.Avg.2017, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA PRETNJA Severna Koreja ispalila PROJEKTIL u Japansko more

Južnokorejska vojska saopštila je da je Severna Koreja ispalila u Japansko more nešto što bi moglo da bude balistička raketa koja je letela oko 250 kilometara, prenosi Jonhap.

Navedeno je da se radilo o "neidentifikovanom projektilu" ispaljenom iz istočne pokrajine Gangvon.

Vojska Južne Koreje odmah je o ovome obavestila predsednika te zemlje Mun Dže-ina.

Kjodo navodi, pozivajući se na izvore u japanskoj vladi, da bi moglo da se radi o balističkoj raketi koja je letela 250 kilometara.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pjongjang ispalio balističke rakete u Japansko more

Izvor: RTS, 26.Avg.2017

Američka vojska je saopštila da je Severna Koreja ispalila iz pokrajine Gvangvon tri balistička projektila kratkog dometa koji su leteli 250 kilometara i pali u Japansko more. . Posle ispaljivanja interkontinentale balitičke...

Nastavak na RTS...

Napetost raste: Severna Koreja ispalila projektil u Japansko more

Izvor: Vesti-online.com, 26.Avg.2017

Južnokorejska vojska saopštila je da je Severna Koreja ispalila u Japansko more nešto što bi moglo da bude balistička raketa koja je letela oko 250 kilometara, prenosi Jonhap...Navedeno je da se radilo o "neidentifikovanom projektilu" ispaljenom iz istočne pokrajine Gangvon...Vojska Južne Koreje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.