NEIZVESNOST JE NA VRHUNCU Soroš: Globalna tržišta će posrnuti zbog Trampa

Izvor: Blic, 19.Jan.2017, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEIZVESNOST JE NA VRHUNCU" Soroš: Globalna tržišta će posrnuti zbog Trampa

Američki milijarder i investitor Džordž Soros večeras je izjavio da će globalna tržišta posrnuti zbog neizvesnosti vezanu za buduću politiku novoizabranog predsednika SAD Donalda Trampa, prenosi Rojters.

"U ovom trenutku neizvesnost je na vrhuncu, a zapravo neizvesnost je neprijatelj dugoročnog investiranja, tako da ne mislim da će tržišta zabeležiti dobre rezultate", ocenio je Soros za "Blumberg njuz" na večeri priređenoj na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Švajcarskoj.

Novoizabrani američki predsednik Donald Tramp stigao je danas iz Njujorka u Vašington gde će sutra položiti zakletvu kao 45. predsednik SAD.

AFP navodi da je 24 sata pred inauguraciju Tramp došao u američku prestonicu "odlučan da transformiše američku politiku u naredne četiri godine"

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Soros: Teško da će Tereza Mej ostati na vlasti

Izvor: RTS, 20.Jan.2017, 00:55

Američki milijarder i investitor Džordž Soros večeras je izjavio da britanska premijerka Tereza Mej "neće potrajati" na sadašnjoj funkciji. . Soros je za Blumberg njuz, na večeri priređenoj na Svetskom ekonomskom forumu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.