NAPADAO ŽENE PO HAUSTORIMA: Seksualni manijak iz Otakringa ima samo 15 godina!

Izvor: Kurir, 19.Apr.2015, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADAO ŽENE PO HAUSTORIMA: Seksualni manijak iz Otakringa ima samo 15 godina!

Bečka polivija je posle obimne istrage uspela da iidentifikuje i uhapsi petnaestogodišnjeg dečaka pod sumnjom da je izvršio više napada i pokušaja silovanja

BEČ - Posle intenzivne istrage tima jednog od glavnih bečkih policijskih inspektora, Kristijana Heša (Christian Hösch), u Beču je u sredu uhapšen muškarac osumnjičen da je napao više žena u bečkom Otakringu (Ottakring, 16. gradska opština).

Pokrajinska policijska uprava je juče saopštila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << da se radi o petnaestogodišnjem dečaku. Ovaj tinejdž-napasnik pratio je svoje žrtve do zgrada u kojima stanuju. Nakon što bi ušle u ulaz i krenule stepenicama, on bi im prilazio i hvatao za zadnjice, a jednu od napadnutih žena pokušao je i da siluje.

Srećom sve napadnute žene uspele su da se odbrane od napasnika i nateraju ga u beg. Jedna od njih je u pokušaju da se oslobodi napadača pala niz stepenice i zadobila lakše povrede. Policija sumnja da je ovaj osumnjičeni petnaestogodišnjak izvršio još neke napade na žene.

Na prvom saslušanju on je delom priznao dela zbog kojih je uhapšen. Sada se nalazi u istražnom zatvoru u bečkom Jozefštatu (Josefstadt, 8. gradska opština).

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.