Melanija Tramp seli se u Belu kuću

Izvor: N1 televizija, 10.Jun.2017, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija Tramp seli se u Belu kuću

Istočno krilo Bele kuće je do sada funkcionisalo u odsustvu prve dame Melanije Tramp, ali takva situacija bi uskoro trebalo da se promeni.

Melanija, koja je u dosadašnjem mandatu supruga Donalda obavljala dužnosti koliko je mogla, nakon izbora Donalda Trampa za predsednika odlučila je da ostane da živi u penthausu u Njujorku i sačeka da njihov sin Baron (11) završi školsku godinu.

Međutim, kako prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << CNN, postoji mogućnost da se prva dama preseli u Belu kuću već sledeće nedelje.

"Uvek je postojao plan da se selidba obavi u junu, ali još uvek nije određen tačan datum", izjavila je njena direktorka za komunikacije Stefani Grišam.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Neviđena situacija kod Trampovih: Život prve dame od sutra će se potpuno promeniti

Izvor: B92, 11.Jun.2017, 11:23

Melanija Tramp, koja je nakon službenog preuzimanja dužnosti supruga Donalda Trampa ostala sa sinom da živi u Njujorku seli se u Vašington. Ovim porodičnim spajanjem završava se neviđena situacija na političkoj sceni Sjedinjenih Američkih država...Plan je da se Melanija sa sinom Baronom preseli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.