Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: U tunelu ispod granice pronadjeno 2,3 tone marihuane

Meksičke vlasti otkrile su 2,3 tona marihuane u dugačkom ilegalnom tunelu koji povezuje meksički grad Tihuana sa San Dijegom u SAD, saopštio je državni tužilac Meksika.

Long drug tunnel found in US-#Mexico border city #Tijuana https://t.co/cbVVtMUrOH pic.twitter.com/1oyPMIFKqq

Tunel dug 563 metra pronađen je nakon što su agenti tužilaštva dobili nalog za pretres jednog sumnjivog poseda. Nije saopšteno kada je tunel otkriven, prenosi AFP.

Meksičke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i američke vlasti su dosada pronašle više podzemnih tunela korišćenih za šverc droge i, u nekim slučajevima, migranata.

Američki funkcioneri su u aprilu otkrili do sada najduži tunel za šverc od skoro 800 metara koji je povezivao jednu kuću u Tihuani u Meksiku sa trgovinskim parkingom u mestu Otaj Mesa u Kaliforniji, a čiji je izlaz, rupa dijametra od oko jedan metar, bio maskiran kantom za djubre.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.