Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Okt.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meksiko: Pet vojnika ubijeno u napadu sinova El Čapa

Pet meksičkih vojnika je poginulo, dok je 10 ranjeno u napadu na vojni konvoj, a veruje se da iza napada stoje sinovi narko bosa Hoakina Guzmana poznatog kao El Čapo koji se nalazi u zatvoru, saopštili su zvaničnici.

Napad je izveden u meksičkoj severnoj državi Sinaloa, a njegov cilj je po svemu sudeći bilo oslobađanje jednog ranjenog narko dilera koji je prevozen ambulantnim kolima u pratnji vojske, navodi AP.

Lokalni vojni komandant je rekao da je veoma verovatno da iza napada stoje El Čapovi sinovi.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

El Čapovi sinovi napali vojni konvoj - pet žrtava /FOTO

Izvor: B92, 01.Okt.2016

Meksiko Siti -- Pet meksičkih vojnika je poginulo u napadu na vojni konvoj, a veruje se da iza napada stoje sinovi narko bosa Hoakina Guzmana poznatijeg kao El Čapo...Osim toga, 10 vojnika je ranjeno tokom napada..Napad je izveden u meksičkoj severnoj državi Sinaloa, a njegov cilj je po svemu sudeći...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.