Marokanac uhapšen zbog napada u Barseloni

Izvor: Vesti-online.com, 17.Avg.2017, 23:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marokanac uhapšen zbog napada u Barseloni

Dris Oukabir (28) marokanskog porekla identifikovan je kao jedan od izvršilaca terorističkog napada u Barseloni u kojem je 12 ljudi izgubilo život, a više od 80 povređeno. Policija je potvrdila da je on uhapšen zbog sumnje da je izvršio napad.

Oukabir je osumnjičen da je iznajmio Fijatov kombi u gradu Santa Perpetua de la Mogada.

On ima prijavljeno mesto boravišta u gradu Ripol, severno od Barselone u blizini granice sa Francuskom. Lokalni mediji su preneli da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je prethodno živeo u Marseju u Francuskoj.

Samo dva dana pre napada na svom Facebook profilu postavio je fotografiju sa plaže, a pretpostavlja se da je napravljena u Barseloni.

Policija tvrdi da je van grada pronašla i drugi kombi za koji se veruje da je učestvovao u napadu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.