Majka u poslednjem minutu života sakrila bebu u WC šolju i sačuvala joj život! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Sep.2014, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majka u poslednjem minutu života sakrila bebu u WC šolju i sačuvala joj život! (FOTO)

Tridesettrogodišnja Džesika Arendejl iz Atlante stavila je svoje dete na sigurno. Nažalost, ona je preminula nakon što je u nju pucao njen partner i otac devojčice Entoni Dejvis

Poslednjim atomom snage tridesettrogodišnja Džesika Arendejl iz Atlante stavila je svoje dete na sigurno.

Nažalost, ona je preminula nakon što je u nju pucao njen partner i otac devojčice Entoni Dejvis, piše “Dejli mejl”.

Policija je pre toga primila poziv zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << toga što se u kući nalazi naoružan muškarac, ali kada su stigli, bilo je prekasno. U porodičnom domu pronađena su beživotna tela Džesike i Entonija, a beba Kobi je bila pronađena u WC šolji.

Prema izjavama komšija i porodice, Entoni je bio pijan i par se posvađao, a situacija je uskoro postala i nasilna. On je uzeo oružje koje je imao u kući i upucao Džesiku, a ubrzo je presudio i sebi.

Džesika je bebu stavila u toaletnu šolju pre nego što je preminula i legla na nju, kako je Entoni ne bi video. On je pronađen mrtav u dečjoj sobi, što je dovelo do zaključka da je nameravao da ubije i devojčicu, ali je nije mogao naći.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.