Majice Obama sredio Osamu

Izvor: Blic, 02.Maj.2011, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majice "Obama sredio Osamu"

VAŠINGTON - Manje od 12 sati nakon objavljivanja vesti o smrti lidera Al Kaide u prodaji su se našle i majice posvećene proslavi tog događaja.

Na ulicama širom Amerike i putem internet sajtova prodavci nude majice sa karikaturama i natpisima kao što je "Bio je potreban Obama da bi bio sređen Osama”.

Na majici sa ovim natpisom prikazani su američki predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Barak Obama koji je uperio oružje u Osamu bin Ladena koji sa podignutim rukama stoji na ulazu u pećinu.

Ispod karikature piše "1461. dan Obaminog predsedničkog mandata”.

Ove majice se mogu kupiti po ceni od deset dolara.

Na internetu se, po različitim cenama, mogu naći slične majice sa likom Bin Ladena ispod koga piše reči "DEAD" (mrtav) i "LOL", internet sleng izraz za glasan smeh.

Povezane vesti: "Bin Laden bi bio uhvaćen živ, da je bilo moguće" Klintonova poručila talibanima da se okrenu od Al Kaide Islamistički pokreti osuđuju smrt Bin Ladena Dačić: Veliki udarac međunarodnom terorizmu Demonstranti u Pakistanu: Smrt Americi!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Smrt bin Ladena unosan biznis

Izvor: TvojPortal.com, 03.Maj.2011, 10:00

(vesti online) Pošto je predsednik SAD u obraćanju naciji objavio da je vođa terorističke organizacije Al Kaide Osama bin Laden ubijen, slavlje u Americi moglo je da počne. Političari su jedni drugima čestitali, govoreći kako je ovo velika pobeda ''američke i svetske demokratije'', a nekolicina...

Nastavak na TvojPortal.com...

OBAMA PUTEM VIDEO LINKA GLEDAO UBISTVO BIN LADENA!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011

VAŠINGTON - Američki predsednik Barak Obama pratio je uživo, putem video linka, prenos ubistva najtraženijeg teroriste današnjice Osame bin Ladena, a fotografija sa prenosa danas je obišla svet. Prenos je upriličen u Beloj kući, a zabeleženo je da je Obama u jednom trenutku uzviknuo “Imamo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.