MLADA MAMA UBILA ULJEZA POSLE POLICIJSKOG ODOBRENJA

Izvor: Kurir, 05.Jan.2012, 09:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MLADA MAMA UBILA ULJEZA POSLE POLICIJSKOG ODOBRENJA

OKLAHOMA - Jedna 18-godišnja Amerikanka iz Oklahome pucala je i ubila uljeza u kuću da bi u novogodišnjoj noći zaštitila svoju tromesečnu bebu pošto je pozvala policiju pri čemu joj je rečeno da može da upotrebi oružje kako bi zaštitila dete.

OKLAHOMA - Jedna 18-godišnja Amerikanka iz Oklahome pucala je i ubila uljeza u kuću da bi u novogodišnjoj noći zaštitila svoju tromesečnu bebu pošto je pozvala policiju pri čemu joj je rečeno da može da upotrebi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << oružje kako bi zaštitila dete.

Sara Mekinli iz Oklahoma Sitija pucala je na dva nezvana gosta manje od nedelju dana pošto je otac njene bebe umro od raka.

Mekinlijeva je za regionalni Ej-Bi-Si (ABC) rekla da je prethodne nedelje Džastin Martin na dan pogreba njenog supruga došao kod nje kući govoreći da je komšija i da je navratio samo da je pozdravi.

Mekinli ga tog dana nije pustila u kuću.

U novogodišnjoj noći, Martin je ponovo došao na njena vrata, ovoga puta u društvu Dastina Stjuarta.

Sada, sa sobom je imao dugačak lovački nož, a obojica su ubrzo pokušala da nasilno uđu u kuću. Jedan od njih dvojice je išao od vrata do vrata nastojeći da uđe u kuću.

Ona je brzo uzela pušku, zatim otišla do spavaće sobe i uzela pištolj, bebi stavila cuclu u usta i telefonom pozvala policiju na 911.

"U rukama imam vatreno oružje, da li je u redu da pucam u njega ako uđe na vrata", pitala je mlada majka.

"U kući sam sama sa bebom, da li možete, molim vas, odmah da mi date dežurnog policajca?", pitala je ona potom.

Dežurni je u razgovoru dobio potvrdu da su vrata kuće zaključana, kada je ponovo upitala da li može da puca u nepozvanog gosta ukoliko pređe kućni prag.

"Ne mogu da vam kažem da to možete uraditi, ali učinite sve da zaštite bebu", rekao je policajac.

Razgovor s njim trajao je ukupno 21 minut.

Kada je 24-godišnji Martin provalio vrata i ušao s nožem, majka je pucala i ubila ga.

Policija je za pucnjavu rekla da je bila opravdana.

"Dozvoljeno je da pucate na osobu koja je bez odobrenja ušla u vaš dom", rekao je predstavnik lokalne policije Den Haf.

Drugi uljez, Stjuart, nakon što je majka pucala, predao se policiji. Mekinli je rekla da je u kući bila sama sa svojom bebom jer joj je suprug umro na Božić od raka.

"Ne bih ubila čoveka, ali u pitanju je bio moj sin", rekla je ona za ABC. "Nije lako doneti takvu odluku, ali je bilo u pitanju on ili moj sin. Nisam želela da to bude moj sin. Ne postoji ništa opasnije od žene sa detetom", rekla je Mekinlijeva.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubila uljeza nakon policijskog odobrenja (Foto, Video)

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jan.2012

OKLAHOMA - Jedna 18-ogodišnja Amerikanka iz Oklahome pucala je i ubila uljeza u kući da bi u novogodišnjoj noći zaštitila svoju tromjesečnu bebu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Mlada mama ubila uljeza posle policijskog odobrenja

Izvor: Glas javnosti, 06.Jan.2012, 07:01

OKLAHOMA - Jedna 18-godišnja Amerikanka iz Oklahome..pucala je i ubila uljeza u kuću da bi u novogodišnjoj noći zaštitila..svoju tromesečnu bebu pošto je pozvala policiju pri čemu joj je rečeno..da može da upotrebi oružje kako bi zaštitila dete...Sara Mekinli iz Oklahoma Sitija pucala je...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.