MEDVEDEV NAREDIO KONTRAMERE: Rusija zamrzava investicije u Turskoj

Izvor: Kurir, 26.Nov.2015, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MEDVEDEV NAREDIO KONTRAMERE: Rusija zamrzava investicije u Turskoj

Ruski premijer Dmitrij Medvedev poručio je ruskoj vladi da hitno pripremi mere koje bi mogle da obuhvate i zamrzavanje pojedinih zajedničkih investicionih projekata sa Turskom, u znak odmazde za tursko obaranje ruskog vojnog aviona.

"Predlažem da ovo bude urađeno kroz dva dana kako bismo što je pre moguće prešli na praktične procedure", izjavio je Medvedev na sednici vlade.

Медведев пообещал заморозить инвестпроекты с Турцией https://t.co/W7u9DUhIY7

Kontramere će, prema njegovim rečima, obuhvatati i restrikcije na uvoz hrane iz Turske.

Autor: Tanjug

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medvedev: Kontramere protiv agresije Turske

Izvor: Vostok.rs, 26.Nov.2015

26.11.2015. -..Mere ruske Vlade prema Turskoj mogu se odnositi na carinske i finansijske operacije i investicione projekte, izjavio je premijer Rusije Dmitrij Medvedev...Vladi Rusije je naloženo da razradi kompleks mera u ekonomskoj i humanitarnoj sferi kao odgovor Moskve na čin agresije od strane...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.