MANIFEST LUDAKA Bes u meni se taložio, moji meci imaju inicijale

Izvor: Blic, 27.Avg.2015, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MANIFEST LUDAKA "Bes u meni se taložio, moji meci imaju inicijale"

Vester Li Flagan, čovek koji je ubio novinarku i kamermana tokom jutarnjeg programa, poslao je svoj "manifest" televizijskoj stanici ABC dva sata posle pucnjave, u kome objašnjava šta se krije iza stravičnog zločina koji je potresao Ameriku.

- Kap u punoj čaši bila je pucnjava u Čarlstonu. Moji meci imaju ispisane inicijale žrtava - napisao je Flagan u poruci od 23 strana, koju je sam označio kao

"oproštajno pismo".

Ubica je pohvalio nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ljudi koji su takođe izvršili masakre, poput ubice iz Virdžinije Seung Hu Čoa.

Flagan tvrdi da je bio žrtva rasne i polne diskriminacije, pošto se deklarisao kao homoseksualac.

Njega su navodno napadali kako "bele žene", tako i "crni muškarci" , i rekao da je veoma izazvno biti "gej crnac".

- Moj bes se taložio. Bio sam ljudska vreća za udaranje, koja samo čeka da eksplodira - napisao je u oproštajnoj poruci.

Flagan je tvrdio da su ga često vređali na poslu, da ga je šef nazvao "majmunom", kao i da je Alison imala rasističke komentare.

Šef WDBJ stanice Džefri Marks rekao je da je Flagan morao da bude "izbačen" iz stance kada je dobio otkaz, i dodao da je bio "veoma težak čovek za saradnju".

How Vester Flanagan sued a Florida TV station in 2000

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Maltretirali ga jer je crn i gej, pa rešio da ubije kolege

Izvor: Vesti-online.com, 27.Avg.2015

Vester Flanagan, čovek koji je ubio novinarku i kamermana tokom jutarnjeg programa, poslao je svoj "manifest" televizijskoj stanici ABC dva sata posle pucnjave, u kojem je objasnio šta se krije iza zločina koji je potresao Ameriku...- Kap u punoj čaši bila je pucnjava u Čarlstonu. Moji meci imaju...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.