MALOLETNA “MADAM”: Tinejdžerka (17) organizovala prostituciju, seks sa devicama naplaćivala 100 dolara!

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MALOLETNA “MADAM”: Tinejdžerka (17) organizovala prostituciju, seks sa devicama naplaćivala 100 dolara!

Devojka sa Floride je sve aranžmane ugovarala preko društvenih mreža jer nije imala mobilni. Policija je u tim porukama pronašla i cenovnik svih usluga. Na primer, oralni seks je naplaćivala od 50 do 70 dolara, a seks sa devicom koštao je 100

Američka policija privela je učenicu Aleksu Nicol de Armas (17) koja je u dve srednje škole u Sarasoti na Floridi organizovala prostituciju.

Priveden je i 21-godišnji Džon Mošer jer je imao odnos sa 15-godišnjakinjom >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << za šta je platio 40 dolara i dao bocu alkoholnog pića. Policija je naglasila da traga i za trećom osobom koja je učestovala u ovim aktivnostima.

Foot: AP/Tanjug

Vlasti su otkrile ovaj slučaj kada su se četiri učenika požalila školskim drugovima da ih je Aleksa uz pomoć prijatelja pokušala vrbovati.

Zašto bih podvodila starije prostitutke kad imam mlade i sveže koje mogu da prodam? Radiću ovo sve dok je zarada dobra – napisala je De Armas u poruci svom “poslovnom partneru” na jednoj društvenoj mreži.

Devojka je sve aranžmane ugovarala preko društvenih mreža jer nije imala mobilni. Policija je u tim porukama pronašla i cenovnik svih usluga. Na primer, oralni seks je naplaćivala od 50 do 70 dolara, a seks sa devicom koštao je 100.

(Telegraf.rs / Izvor: nydailynews.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.