MAJKA NAŠE ALPINSTKINJE: Molim boga da mi se dete vrati živo!

Izvor: Kurir, 27.Apr.2015, 06:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAJKA NAŠE ALPINSTKINJE: Molim boga da mi se dete vrati živo!

Ne možete da zamislite moju strepnju, rekla kroz suze majka Andrijane Miletić

Danica Miletić iz Kladova, majka jedne od hrabrih srpskih alpinistkinja, Andrijane Miletić, koja se sa ekspedicijom nalazila na Himalajima u trenutku zemljotresa u Nepalu, rekla je za Kurir da danonoćno moli boga da je njeno dete živo.

Očajna žena dva dana nakon potresa i vesti da je najmanje 18 planinara poginulo na Mont Everestu, gde je udar zemljotresa izazvao lavine, nije čula nijednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << vest o ćerki.

- Zvala sam i ambasadu, ali oni nisu ništa znali da mi kažu jer nisu stupili u kontakt s njima. Ne možete da zamislite moj strah i strepnju, taj užas ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Molim vas, ako vi nešto saznate, javite mi odmah - kroz suze je ispričala Danica Miletić.

Ubrzo nakon njenih reči Kurir je dobio informaciju da su srpske članice prve himalajske ekspedicije, uprkos jakom zemljotresu u Nepalu, osvojile vrh Tarpu Čuli na visini od 5.663 metra, a da sutra kreću nazad u bazni kamp.

- Sve devojke su dobro - pisalo je u saopštenju.

To smo javili porodici Miletić.

- Hvala vam do neba - rekla je Danica.

(A. S.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.