Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Feb.2017, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Le Penova: Prioriteti bezbednost i imigracija

Kandidatkinja ekstremne desnice na predsedničkim izborima u Francuskoj Marin Le Pen izjavila je danas da će se usredsrediti, ukoliko pobedi, na bezbednost i imigraciju kao dva prioriteta.

Le Penova je danas odala počast žrtvama napada u Nici, 14. jula 2016. godine u kojem je stradalo 86 osoba koje je kamionom pregazio napadač na poznatom šetalištu u tom gradu na jugu Francuske.

Predsednica >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << Nacionalnog fronta boravila je u Nici posle čega je posetila granični prelaz u Mantonu, koji pokušavaju ilegalno da pređu migranti iz Italije.

Marin Le Pen je rekla da je Francuskoj neophodna bolja kontrola nacionalnih granica zbog kontrole priliva izbeglica.

Prema anketama, Le Penova bi mogla da uđe u drugi krug predsedničkih izbora zakazanih na proleće.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Le Penova: Prioriteti bezbednost i imigracija

Izvor: Beta, 13.Feb.2017

Kandidatkinja ekstremne desnice na predsedničkim izborima u Francuskoj Marin Le Pen izjavila je danas da će se usredsrediti, ukoliko pobedi, na bezbednost i imigraciju kao dva prioriteta.Le Penova je danas odala počast žrtvama napada u Nici, 14. jula 2016. godine u kojem je stradalo 86 osoba koje...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.