Lavrov: IKAO i UN moraju pomoći da se završi istraga o oborenom u Ukrajini Boingu

Izvor: Vostok.rs, 26.Avg.2014, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov: IKAO i UN moraju pomoći da se završi istraga o oborenom u Ukrajini Boingu

26.08.2014. -

Organizacija međunarodnog civilnog vazduhoplovstva i Ujedinjene nacije moraju koordinisati međunarodne napore da se što brže završi istraga avionske katastrofe malezijskog Boinga na istoku Ukrajine, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov.

On je naglasio da je Rusija jedina zemlja koja je zvanično predstavila javnosti informaciju o tragediji dobijenu s ruskih satelita.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<
Boing 777 koji je leteo na relaciji Amsterdam – Kuala Lumpur srušio se 17. jula u Donjeckoj oblasti. U avionu je bilo 298 ljudi, svi su poginuli.

Čitajte više na Ukrajina i Novorusija iz minuta u minut

Izvor: Glas Rusije, foto: REUTERS/Maxim Zmeyev    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov: Rusija zna kako da zaštiti svoje zakonite interese

Izvor: Vostok.rs, 26.Avg.2014

26.08.2014. -..U slučaju uvođenja novih sankcija Moskva će učiniti sve neophodno da zaštiti svoje zakonite interese, pa i interese nacionalne bezbednosti, izjavio je ministar spoljnih poslova RF Sergej Lavrov. On je rekao da se Rusija nada da će SAD, EU i druge zemlje „čuti glas razuma“ povodom...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.