Izvor: Blic, 28.Okt.2016, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETITE SA KIMOM Bizarni novi spot lidera Severne Koreje

Severnokorejska vlast je objavila novi propagandni video sa liderom zemlje u glavnoj ulozi.

Predsednik Kim Džong Un na snimku koji traje oko sat i petnaest minuta prikazan je poput akcionog heroja.

Kim navodno upravlja avionom, ali se na snimku može jasno videti da on to zapravo ne čini, već kopilot koji sedi pored njega.

Dalje je pokazano kako se vozi podmornicom i puca iz pištolja dok ćaska sa vojnicima.

Video je nazvan „Kim Džong Un, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << veliki Vrhovni komandant, i konsolidacija moćne vojske“ i objavila ga je državna televizija Severne Koreje, prenosi "Daily mail".

Snimak traje skoro kao igrani film i na njemu Kim izdaje naredbe vojsci, druži se sa vojnicima, a cele trupe mu aplaudiraju dok ga slušaju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kim Džong Un kao akcioni heroj (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Okt.2016, 09:34

Severnokorejska vlast objavila je novi propagandni video sa liderom zemlje Kim Džong Unom u glavnoj ulozi koji je ovoga puta prikazan kao akcioni heroj...Kako prenosi RTS, na snimku koji traje duže od sata, predsednik Severne Koreje upravlja avionom, vozi se podmornicom, puca iz pištolja dok ćaska...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.