LAKI NA OBARAČU: Izraelski vojnici ubili palestinskog tinejdžera

Izvor: Kurir, 24.Okt.2014, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LAKI NA OBARAČU: Izraelski vojnici ubili palestinskog tinejdžera

Armija je rekla da su vojnici,koji su se razmestili u tom selu da štite glavnu ulicu, a koju uglavnom koriste jevrejski naseljenici, primetili jednu osobu kako se sprema da baci zapaljivu bombu

TEL AVIV - Izraelski vojnici ubili su danas jednog palestinskog tinejdžera u sukobu s demonstrantima koji su bacali kamenice kraj grada Ramale na Zapadnoj obali, rekli su medicinski zvaničnici i bezbednosni izvori.

Oni su identifikovali ubijenog kao Orbu Hamada >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << (17) i precizirali da je ubijen u selu Silvad. Armija međutim rekla da su vojnici,koji su se razmestili u tom selu da štite glavnu ulicu, a koju uglavnom koriste jevrejski naseljenici, primetili jednu osobu kako se sprema da baci zapaljivu bombu.

"Vojnici su pucali momentalno da neutrališu opasnost", rekla je portparol, kako je preneo AFP.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Izraelski vojnici ubili palestinskog tinejdžera

Izvor: Blic, 24.Okt.2014

Izraelski vojnici ubili su danas jednog palestinskog tinejdžera u sukobu s demonstrantima koji su bacali kamenice kraj grada Ramale na Zapadnoj obali, rekli su medicinski zvaničnici i bezbednosni izvori...Oni su identifikovali ubijenog kao Orbu Hamada (17) i precizirali da je ubijen u selu Silvad...Armija...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.