Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2016, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kovač: BiH su u prvom redu spasili Hrvati

Politiku prema susedima nova Vlada moraće jasno da artikuliše, poručio je hrvatski ministar spoljnih poslova Miro Kovač, a Bosna i Hercegovina biće upravo spoljnopolitički prioritet.

A stanjem u BiH danas su se bavili i u Hrvatskoj. Ministar spoljnih poslova Hrvatske u odlasku Miro Kovač, održao je u Zagrebu predavanje, na poziv Kluba veterana Zagreba, na tribini "Strategija hrvatske spoljne politike - Hrvatska politika prema BiH".

On je, na predavanju, upitao ko spasio BIH i odgovorio: "BIH su u prvom redu spasili Hrvati koji su se samoorganizovali, to mora biti naša svest".

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.