Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu decu

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konjanici džihadističke grupe Boko Haram ubili 26 seljaka i njihovu decu

Očevici iz sela Kolobi na severoistoku nigerijske države Borno potvrdili su da je sinoć u napadu konjanika za koje se veruje da su borci islamističke ekstremističke grupe "Boko haram", ubijeno 26 ljudi, uključujući i decu.

Ali Abdulkasim iz sela Kolori koji je prisustvovao pokolju uspeo je da spase život penjući se na drvo.

On je odatle video konjanike kako jure stanovnike sela i pucaju u njih i nako što je celu noć proveo noć na drvetu, ujutru je zatekao brojna beživotna tela.

U šestogodišnjoj pobuni Boko harama ubijeno je oko 20.000 ljudi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konjanici Boko Harama ubili 26 seljaka i njihovu decu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Sep.2015

Očevici iz sela Kolobi na sjeveroistoku nigerijske države Borno potvrdili su da je sinoć u napadu konjanika za koje se vjeruje da su borci islamističke ekstremističke grupe "Boko haram", ubijeno 26 ljudi, uključujući i djecu...Ali Abdulkasim iz sela Kolori koji je prisustvovao pokolju uspio je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Konjanici Boko harama masakrirali 26 odraslih i dece

Izvor: Radio 021, 02.Sep.2015

Očevici iz sela Kolobi na severoistoku nigerijske države Borno potvrdili su da je sinoć u napadu konjanika za koje se veruje da su borci islamističke ekstremističke grupe "Boko haram", ubijeno 26 ljudi, uključujući i decu...Ali Abdulkasim iz sela Kolori koji je prisustvovao pokolju uspeo je da...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.