Kina: Beba spasena iz kanalizacije

Izvor: B92, 28.Maj.2013, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kina: Beba spasena iz kanalizacije

Peking -- Jedan novorođeni dečak je u Kini spasen iz kanalizacione cevi, nakon što ga je neko bacio u toalet i pustio vodu, preneli su danas kineski državni mediji.

Internet portal hangzhou.com.cn prenosi izjavu neimenovanog policajca iz grada Đinhua na istoku zemlje: "Beba je srećom preživela, a osoba koja ga je napustila se sumnjiči za pokušaj ubistva", prenela je agencija AFP.

Građani pomenutog grada su pozvali vatrogasce nakon što su iz "čučavca" na četvrtom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spratu jedne stambene zgrade čuli plač bebe, za koju se ispostavilo da je stara samo dva dana.

Pokušaji da dečak bude izvučen iz toaleta prvo nisu dali rezultata, ali su vatrogasci zatim isekli deo kanalizacione cevi, promera deset centimetara, u kojoj je bilo dete, i odneli ga u lokalnu bolnicu.

Vatrogascima i lekarima je trebalo gotovo sat da uz pomoć klešta i testera uklone deo po deo cevi, a kad su konačno uspeli da izvade dete, pokazalo se da je on i dalje spojen sa placentom, navode medijski izveštaji, dodajući da je prošlo najmanje dva sata od pronalaženja do spasavanja bebe.

Dečak težak 2,3 kilograma je zadobio posekotine na licu i telu, a njegov puls je u jednom trenutku bio nizak. On je kasnije smešten u inkubator i sada je u stabilnom stanju, a policija i dalje traga za njegovim roditeljima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novorođenče spaseno iz kanalizacione cevi u Kini

Izvor: Blic, 28.Maj.2013

Jedan novorođeni dečak u Kini spasen je iz kanalizacione cevi, nakon što ga je neko bacio u toalet i pustio vodu, preneli su kineski državni mediji. Dete je prebačeno u bolnicu i u stabilnom je stanju..Internet portal hangzhou.com.cn prenosi izjavu neimenovanog policajca iz grada Đinhua na istoku...

Nastavak na Blic...

Beba spasena iz kanalizacione cevi nakon što su je bacili u toalet i pustili vodu

Izvor: Blic, 28.Maj.2013

Jedan novorođeni dečak u Kini spasen je iz kanalizacione cevi, nakon što ga je neko bacio u toalet i pustio vodu, preneli su kineski državni mediji...Internet portal hangzhou.com.cn prenosi izjavu neimenovanog policajca iz grada Đinhua na istoku zemlje...- Beba je srećom preživela, a osoba koja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.