Kim ne sme da gađa Gvam pa preti crtanim filmom

Izvor: Mondo, 22.Avg.2017, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kim ne sme da gađa Gvam pa preti crtanim filmom

Severna Koreja objavila je propagandni snimak u kojem preti da će ispaliti projektile na američko ostrvo Gvam u Tihom okeanu. Kim Džong Un je najavljivao da će gađati Gvam, ali se potom povukao, a sada objavljuje preteće snimke.

Foto: youtube/screenshot

Na snimku prikazanom na severnokorejskoj televiziji vidi se Gvam, na kojem je smeštena američka mornarička i vazduhoplovna vojna baza, i ispaljivanje severnokorejskih balističkih projektila srednjeg dometa, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i montaža Trampa na američkom vojnom groblju, javlja ruski državni medij RT.

Likovi potpredsednika SAD Majka Pensa, sekretara za odbranu Džejmsa Matisa, direktora CIA Majka Pompea, načelnika združenog generalštaba Džozefa Danforda i državnog sekretara Reksa Tilersona montirani su iznad vatre.

Severna Koreja: Tramp baljezga na Twitteru

Snimak pod naslovom "Kolika će cenu platiti Amerikanci, koji noću ne spavaju?" upozorava da bi Tramp od sada trebalo da drži širom otvorene oči i da uši.

"Ovo je propast grešne Amerike", vidi snimku dok Tramp gleda u grobove.

"Bilo je urnebesno u Beloj kući, Pentagonu, na Gvamu i na političkoj sceni" od kada je Severna Koreja zapretila da će napasti Gvam, objavljeno je na snimku, prema prevodu američkog lista "Vašington post".

Kim čeka SAD! Odložio ispaljivanje rakete

"Amerika se hvali da nijedan metak nije pao na njeno tlo tokom 150 invazija... Ameriku, koja je zlostavljala i maltretirala ljude u drugim državama... ugrožava samo jedno saopštenje vrhovnog komandanta Severne Koreje", jedna je od poruka ovog propagandnog snimka.

Ako se samo jedan projektil probije kroz protivvazdušne sisteme i padne u teritorijalne vode oko Gvama, iluzija o Americi koja se naziva supersilom biće razvejana u celom svetu, piše preko celog ekrana na snimku emitovanom u državi kojom upravlja Kim Džong Un.

Pogledajte:



Izvor: youtube

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.