Karamarko: Neizručivanje radikala podsticaj za blokadu

Izvor: N1 televizija, 19.Maj.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karamarko: Neizručivanje radikala podsticaj za blokadu

Prvi potpredsednik hrvatske vlade Tomislav Karamarko smatra da je neizručivanje radikala Hagu dokaz nefunkcionisanja Srbije kao pravne države i podsticaj da Hrvatska blokira pregovore Srbije i EU.

"Sećate se da smo i sami prolazili kroz slične situacije, da smo bolna srca morali da odradimo neke stvari i Bogu hvala da su naši ljudi oslobođeni. Ali su dokazali svoju nevinost na sudu. Srbija se ne može ponašati na taj način i kršiti standarde EU i neke civilizacijske i humane >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << standarde".

On kaže da će "Šešeljevi zločinci" uvek za Hrvatsku biti zločinci koji su izvršili agresiju na Hrvatsku i da moraju biti u Hagu.

"Ako Srbija želi da mi budemo prijatelji, da budemo podrška, da mi budemo oni koji će svojim primerom pokazati kako da dođe do EU, onda ne smeju da padaju na takvim stvarima", kaže Karamarko.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Karamarko o slučaju troje radikala: Podsticaj da Hrvatska blokira pregovore Srbije sa EU

Izvor: Blic, 19.Maj.2016

Prvi potpredsednik hrvatske vlade i šef najuticanijeg vladajućeg HDZ Tomislav Karamarko smatra da je odluka vlasti Srbije da ne izruči troje pripadnika SRS Hagu kršenje standarda Evropske unije, prenela je regionalna N1TV...Karamarko je uoči sednice stranačkog predsedništva, na pitanje novinara...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.