Kanibal osudjen na 30 godina zatvora

Izvor: S media, 24.Jun.2010, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kanibal osudjen na 30 godina zatvora

Francuski zatvorenik Nikola Koken (37), koji je pre tri godine ubio zatvorenika sa kojim je delio ćeliju, a zatim pojeo njegova pluća, osudjen je danas na zatvorsku kaznu u trajanju od 30 godina.

Koken je od Tijerija Bodrija u noći 2. januara 2007. godine, u zatvoru u gradu Ruan na severu Francuske, zatražio da bolje održava higijenu, nakon čega su se dvojica zatvorenika posvadjala i potukla, a Koken je Bodrija zadavio i rasekao mu grudni koš.

Kanibal je, zatim, misleći da je u pitanju srce, pojeo deo žrtvinih pluća, a potom ostatak ispekao.

Sud u Ruanu je naložio da se zatvoreniku pruži psihijatrijsko lečenje, preneo je Rojters.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

30 godina zatvora za kanibalizam

Izvor: B92, 24.Jun.2010

Pariz -- Francuski zatvorenik Nikola Koken, koji je pre tri godine ubio zatvorenika sa kojim je delio ćeliju a zatim pojeo njegova pluća, osuđen je na 30 godina zatvora... Koken je od Tijerija Bodrija zatražio da bolje održava higijenu, nakon čega su se posvađali i potukli, a Koken je Bodrija...

Nastavak na B92...

Kanibal osuđen na 30 godina zatvora

Izvor: Blic, 25.Jun.2010, 13:45

Francuski zatvorenik Nikola Koken (37), koji je pre tri godine ubio zatvorenika sa kojim je delio ćeliju, a zatim pojeo njegova pluća, osuđen je juče na zatvorsku kaznu u trajanju od 30 godina. Nikola Koken..Koken je od Tijerija Bodrija u noći 2. januara 2007. godine, u zatvoru u gradu Ruan na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.