Izvor: Blic, 31.Avg.2016, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRENULI NA POSAO, KAD TAMO DROGA U kontejneru Koka-Kole pronašli 370 kilograma kokaina

Radnici u fabrici Koka-Kole u Marseju, na jugu Francuske, našli su 370 kilograma kokaina u kontejneru iz Južne Amerike, saopštilo je večeras tužilaštvo tog grada.

Droga, upakovana po skrivenim mestima kontejnera, vredi na crnom tržištu 50 miliona evra, izjavio je tužilac Marseja Gzavije Tarabe.

Kokain je otkriven u petak kad je stigao kontejner, dodao je Tarabe navodeći da niko nije priveden.

Istraga je poverena policiji koja će pokušati da otkrije poreklo droge, dodao je tužilac.

Najveća zaplena kokaina u Francuskoj bila je u aprilu 2015. godine, kada su otkrivene 2,2 tone te droge u blizini obale ostrva Martinik.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici Koka-Kole u Francuskoj pronašli 370 kg kokaina

Izvor: Press, 31.Avg.2016

Radnici u fabrici Koka-kola u gradiću Sinju na jugoistoku Francuske pronašli su u jednom kontejneru, u kojem je trebalo da se nalazi sok od pomorandže iz Kostarike, 370 kilograma kokaina. . foto: tanjug.rs. Radnici u fabrici...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.