Jordan:Tek smo počeli

Izvor: RTV Pink, 06.Feb.2015, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jordan:Tek smo počeli

Jordan je obećao da će udariti na ID svim raspoloživim sredstvima i poslao je borbene avione da razore pozicije ID u znak odmazde za brutalno ubistvo pilota.



"Ovo je tek početak. Na desetine naših borbenih aviona gađaju njihova uporišta“, navodi se u saopštenju jordanske vojske. Jordanski ministar spoljnih poslova Naser Džuda izjavio je za CNN da je njegova zemlja odlučila da svim sredstvima krene na Islamsku državu. Za sada su na meti Jordana skladišta >> Pročitaj celu vest na sajtu RTV Pink << municije ID, skloništa i kampovi za obuku ove militantne grupe širom Sirije. Jordan je obećao da će se "zemlja zatresti" kada se budu svetili pripadnicima Islamske države koji su zarobljenog jordanskog pilota Muata al-Kasabeha živog spalili.

Nastavak na RTV Pink...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTV Pink. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTV Pink. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.