JEZIVO Usnimljena tragedija, sudar aviona i helikoptera u Merilendu

Izvor: Blic, 24.Okt.2014, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVO Usnimljena tragedija, sudar aviona i helikoptera u Merilendu

Mali avion i helikopter sudarili su se juče u vazduhu u blizini aerodroma Frederik u američkoj saveznoj državi Merilend. Tri osobe su stradale, javlja USA Today.

U stravičnoj nesreći još dvoje je povređeno.

- Osobe zadužene za hitne slučajeve su videle strašnu scenu i brzo su reagovali. Mali avion je pronađen na tankoj grani drveta, dok se helikopter srušio kod skladišta - rekao je portparol policije Greg Šipli.

- Dvojica preživelih su prebačena u bolnicu, a kasnije su pušteni kući - rekao je portparol  tamošnjeg Doma zdravlja Brajan Rajner.

Video > Pogledajte sudar helikoptera i aviona: 

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Snimak sudara malog aviona i helikoptera

Izvor: Radio 021, 24.Okt.2014

Mali avion i helikopter sudarili su se juče u vazduhu u blizini aerodroma Frederik u američkoj saveznoj državi Merilend...Tri osobe su stradale, a još dvoje je povređeno..."Osobe zadužene za hitne slučajeve su videle strašnu scenu i brzo su reagovali. Mali avion je pronađen na tankoj grani drveta,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.