Izraelci dvominutnim ćutanjem odali poštu žrtvama holokausta

Izvor: Večernje novosti, 24.Apr.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izraelci dvominutnim ćutanjem odali poštu žrtvama holokausta

Građani Izraela stali su danas uz zvuke sirena kako bi odali poštu milionima jevrejskih žrtava ubijenih tokom holokausta Građani Izraela stali su danas uz zvuke sirena kako bi odali poštu milionima jevrejskih žrtava ubijenih tokom holokausta.Dvominutni zvuk sirena je centralni događaj tokom godišnjeg obeležavanja Dana sećanja na holokaust tokom Drugog svetskog rata. Građani su zastali na ulicama i izašli iz kola kako bi odali poštu pognute glave.Ovo je jedan od najtužnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << dana u zemlji, kada se u školama i lokalnim centrima održavaju svečane ceremonije a kafei i sva mesta zabave su zatvoreni dok televizijske i radio stanice emituju dokumentarne programe o holokaustu u kome je tokom Drugog svetskog rata ubijeno šest miliona Jevreja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Čule su se sirene, a onda je u Izraelu sve stalo: Odata pošta žrtvama holokausta, na hiljade ljudi zapalilo sveće u Aušvicu (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Apr.2017

Građani Izraela stali su danas uz zvuke sirena kako bi odali poštu milionima jevrejskih žrtava ubijenih tokom holokausta...Dvominutni zvuk sirena je centralni događaj tokom godišnjeg obeležavanja Dana sećanja na holokaust tokom Drugog svetskog rata. Građani su zastali na ulicama i izašli iz...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.