Ivanov: Državne institucije mesto za rešavanje svih pitanja

Izvor: Blic, 25.Jun.2016, 12:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanov: Državne institucije mesto za rešavanje svih pitanja

Makedonski predsednik Đorđe Ivanov je izjavio da je mesto za rešavanje svih otvorenih pitanja i kriza u toj zemlji u državnim institucijama, a ne u stranim ambasadama.

U intervjuu za skopski "Dnevnik", koji prenosi MIA, Ivanov je naveo da su za vreme građanskih protesta u Makedoniji, izazvanih njegovom odlukom u aprilu o aboliciji političara osumnjičenih u aferi prisluškivanja koju je u međuvremenu povukao, "prijateljske zemlje i njihove službe obezbeđivale informacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << o očekivanim akcijama".

"Čak su me i šefovi više država lično brifovali o scenarijima pripremljenim za Makedoniju. Postoje i informacije i od naših službi koje ne mogu javno da otkrijem. Određene kriminalne strukture i bivši zatvorenici su mobilisani kako bi se izazvali nemiri i nasilje u zemlji", rekao je Ivanov.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.