Italija, policija zaplenila dve tone albanske marihuane

Izvor: RTS, 30.Mar.2017, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija, policija zaplenila dve tone albanske marihuane

Italijanska policija zaplenila je u Ankoni dve tone marihuane koju su kriminalci pokušali da sakriju u šleperu. Vrednost droge procenjena na 20 miliona evra. Od početkaa godine, italijanska policija zaplenila ukupno 12 tona druge.
Skoro 20 miliona evra vredan tovar marihuane zaplenjen je u italijanskoj luci Ankona, u još jednoj u seriji policijskih akcija usmerenih ka sprečavanju šverca druge iz albanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << saopštila je italijanska policija.

Ukupno dve tone marihuane bile su sakrivene u tovaru gipsanih ploča dovezenih trajektom iz Albanije.
U akciji su uhapšene tri osobe, čiji identitet još uvek nije saopšten.
Od početka godine, italijanska policija zaplenila je ukupno 12 tona droge, prošvercovane iz Albanije.
Albanija već mesecima pokušava da zauzda proizvodnju i distribuciju marihuane. Razmere ove pošasti u Albaniji dostigle su tolike razmere da su međunarodni stručnjaci za bezbednost tu državu prozvali "Kanabistan".

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Italija: Zaplenjeno dve tone albanske marihunane

Izvor: B92, 30.Mar.2017

Rim -- Italijanska policija zaplenila je u Ankoni dve tone marihuane koju su kriminalci pokušali da sakriju u šleperu...Vrednost droge procenjena je na 20 miliona evra, piše italijanski magazin "Panorama"...Ukupno dve tone marihuane bile su sakrivene u tovaru gipsanih ploča dovezenih trajektom iz...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.