Irak: Tri žrtve, pet povređenih u eksploziji kod konzulata SAD

Izvor: Blic, 17.Apr.2015, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Irak: Tri žrtve, pet povređenih u eksploziji kod konzulata SAD

Tri osobe su danas poginule a pet ranjeno u eksploziji auta bombe u blizini konzulata SAD u iračkom gradu Erbil, saopštili su irački zvaničnici, preneo je AFP.

Kako je Stejt department saopštio, niko od američkog osoblja nije povređen u eksploziji, preneo je Rojters.

U saopštenju Stejt departmenta takođe je navedeno da je eksploziju izazvala improvizovana naprava koja se nalazila u vozilu i aktivirana je direktno ispred ulaza u konzulat u Erbilu u kurdskom regionu Iraka, izvestio je Rojters.

Drugi detalji u vezi eksplozije za sada nisu poznati.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Irak: Eksplozija kod konzulata SAD

Izvor: B92, 17.Apr.2015

Tri osobe poginule a pet ranjeno u eksploziji auta bombe u blizini konzulata SAD u iračkom gradu Erbil, saopštili su irački zvaničnici, preneo je AFP...Kako je Stejt department saopštio, niko od američkog osoblja nije povređen u eksploziji, preneo je Rojters...U saopštenju Stejt departmenta takođe...

Nastavak na B92...

Najmanje tri lica poginula

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Apr.2015

BAGDAD - Najmanje tri lica su poginula, a pet ih je ranjeno od eksplozije automobila bombe koja se dogodila u blizini američkog konzulata u iračkom gradu Erbilu, saopštili su irački zvaničnici...Stejt department je saopštio da niko od američkog osoblja nije povrijeđen od eksplozije, prenio je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.