Indijska Obalska straža zaplenila od Pakistanaca 200 kila avganistanskog heroina

Izvor: Blic, 21.Apr.2015, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indijska Obalska straža zaplenila od Pakistanaca 200 kila avganistanskog heroina

Indija je zaplenila 200 kilograma heroina od pakistanskih krijumčara na brodu u Arabijskom moru, saopštili su zvaničnici.

Vrednost droge procenjena je na 15 miliona dolara, što ovu plenidbu čini jednom od najvećih u ovoj zemlji. Heroin je zaplenjen u vreme rasta krijumčarenja droge iz Avganistana.

Brod sa heroinom zaustavljen je u zajedničkoj operaciji mornarice i obalske straže u indijskim vodama. Pretpostavlja se da je brod plovio ka zapadnoj indijskoj državi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Gudžarat.

Privedeno je osam članova posade iz Pakistana.

Zvaničnici UN u Kabulu uočili su ove godine veliko povećanje količine heroina koja je zaplenjena kod putnika na putovanjima iz Avganistana u Indiju.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.