Indija: potraga za leopardom, koji napada građane

Izvor: Vostok.rs, 24.Feb.2014, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Indija: potraga za leopardom, koji napada građane

24.02.2014. -

Dva čoveka su nastradala u napadu leoparda u gradu Merat na severozapadu Indije. Životinja, koja je primećena u gradu u nedelju ujturu, neko vreme je lutala po lokalanoj bolnici, gde je povredila dvoje ljudi.

Međutim, kasnije, uspela je da pobegne, bez obzira, što ju je služba bezbednosti ove medicinske ustanove zaključala. Trenutno, nije poznato gde se životinja nalazi. Gradske vlasti bile su prinuđene da zatvore škole.

Izvor: Glas Rusije    

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Ranjen Janukovičev saradnik

Izvor: B92, 25.Feb.2014, 16:08

Kijev -- Bivši šef administracije opozvanog ukrajinskog predsednika Viktora Janukoviča, Andrij Kljujev, ranjen je iz vatrenog oružja, prenosi agencija AP...Njegov portparol Artem Petrenko rekao je agenciji AP da je Kljujev smešten u bolnicu, ali nije mogao da iznese više detalja o napadu, niti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.