IZGUBILA SPOR Supruga izraelskog premijera moraće da plati odštetu zaposlenom zbog maltretiranja

Izvor: Blic, 10.Feb.2016, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZGUBILA SPOR Supruga izraelskog premijera moraće da plati odštetu zaposlenom zbog maltretiranja

Sud u Izraelu danas je doneo presudu u korist bivšeg zaposlenog u rezidenciji izraelskog premijera Benjamina Netanjahua koji se žalio da ga je Netanjahuova supruga Sara maltretirala.

Jerusalimski sud rada je naredio da se Meniju Naftaliju plati oko 42.000 dolara za odštetu i troškove suda.

On je tvrdio da ga je Sara Netanjahu vređala i obraćala mu se pogrdnim rečima.

Jednom prilikom ga je pozvala u tri sata ujutru da se žali što je kupio mleko u plastičnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kesi, umesto u tetrapaku.

Kako je naveo, drugi put je bacila na pod vazu sa cvećem koje je stajalo dva dana, grdeći ga i tvrdeći da nije dovoljno sveže.

Netanjahuov kabinet nije odmah komentarisao ovu presudu, a još ranije su optužbe o zlostavljanju odbačene, preneo je AP.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Presuda protiv Netanjahuove supruge za vređanje osoblja

Izvor: RTS, 10.Feb.2016

Izraelski sud presudio je u korist člana osoblja bivšeg premijera Benjamina Netanjahua koji je tužio njegovu suprugu Saru za maltretiranje. . Meni Naftali se žalio da ga je Sara Netanjahu vređala i verbalno maltertirala,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.