IMA 70, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 35!

Izvor: Kurir, 11.Mar.2012, 08:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IMA 70, A IZGLEDA KAO DA JOJ JE 35!

MAJAMI - Kao devojčica! Sedamdesetogodišnja Anet Larkins sa Floride izgleda vitalno i sveže kao da joj je 35 godina, a za to je, tvrdi, zaslužna ishrana, iz koje je pre 50 godina izbacila meso i svu termički obrađenu hranu. Ova starica, koja sama u bašti gaji povrće i voće kojim se hrani, svoje useve naziva fontanom zdravlja.

MAJAMI - Kao devojčica!

Sedamdesetogodišnja Anet Larkins sa Floride izgleda vitalno i sveže kao da joj je 35 godina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a za to je, tvrdi, zaslužna ishrana, iz koje je pre 50 godina izbacila meso i svu termički obrađenu hranu. Ova starica, koja sama u bašti gaji povrće i voće kojim se hrani, svoje useve naziva fontanom zdravlja.

Kada izađe u grad sa svojim suprugom Amosom, sa kojim je u braku već 54 godine, ljudi misle da je njegova ćerka.

Ova krhka starica, na čijem licu jedva da postoji poneka bora, tvrdi da svoju mladolikost duguje veganskoj ishrani, u kojoj nema nijedne namirnice životinjskog porekla.

- Moja ishrana se sastoji od povrća, voća i orašastih plodova. Jedem isključivo presne biljke, koje sama uzgajam - kaže Anet.

Ona je odluku o promeni režima ishrane donela šezdesetih godina, kad je njen suprug bio vlasnik lokalne mesare. Tada je postala vegetarijanac, a pre 27 godina otišla je korak dalje i postala vegan.

Ova vitalna gospođa svakoga dana pravi sveže sokove od raznog voća i sakuplja kišnicu, koju koristi za piće i zalivanje bašte.

Njen suprug Amos izgleda dosta starije od nje i žali što se nije poveo primerom svoje žene. On ima ozbiljne zdravstvene probleme. Pije lekove za dijabetes i pritisak, dok Anet nikad ne uzima ni aspirin.

Ustaje u pola šest

Anet Larkins je već izdala dva priručnika o zdravoj ishrani pod nazivom „Put do zdravlja“.

- Veoma sam živahna i imam mnogo energije. Ustajem najkasnije u pola šest ujutru - rekla je ona, dok je njen muž istakao da je Anet neverovatna osoba, koja govori tri jezika i razume se u računare.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Superbaka: Ima 70, a izgleda kao da joj je 35! (FOTO, VIDEO)

Izvor: S media, 11.Mar.2012

Sedamdesetogodišnja Anet Larkins sa Floride izgleda vitalno i sveže kao da joj je 35 godina, a za to je, tvrdi, zaslužna ishrana, iz koje je pre 50 godina izbacila meso i svu termički obrađenu hranu. Ova starica, koja sama u bašti gaji povrće i voće kojim se hrani, svoje useve naziva fontanom...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.