Izvor: Deutsche Welle, 21.Avg.2011, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Švajcarce muči jak franak

Rast vrednosti franka za više od 20 odsto u odnosu na dolar i druge valute, postao je ozbiljan problem i za švajcarsku privredu. Centralna banka je poslednjih dana utrostručila količinu valute na finansijskim tržištima.

Nastavak na Deutsche Welle...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jak franak postao ogroman problem i švajcarskoj privredi

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Avg.2011

Rast vrednosti franka za više od 20 odsto na međunarodnim tržištima valuta postao je ozbiljan problem i za švajcarsku privredu, posebno izvoznike. Opširnije..

Nastavak na GdeInvestirati.com...

Prejak franak sve veći problem za Švajcarsku

Izvor: Capital.ba, 22.Avg.2011, 09:33

CIRIH , Rast vrijednosti franka od početka ove godine, za više od 20 odsto prema dolaru i drugim vodećim svjetskim valutama, postao je ozbiljan problem za 'sigurnu (finansijsku) luku u nesigurnim vremenima', kako još nazivaju Švajcarsku veliki poslovni igrači i međunarodni spekulanti. Švajcarska...

Nastavak na Capital.ba...

I Švajcarce muči jak franak

Izvor: Šumadija Press, 22.Avg.2011

Rast vrednosti franka za više od 20 odsto u odnosu na dolar i druge valute, postao je ozbiljan problem i za švajcarsku privredu.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Deutsche Welle. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Deutsche Welle. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.