Hodorkovski i Lebedev bi se ranije mogli naći na slobodi

Izvor: Vostok.rs, 01.Avg.2012, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodorkovski i Lebedev bi se ranije mogli naći na slobodi

01.08.2012. -

Juče je objavljena odluka predsednika Vrhovnog suda Rusije Vjačeslava Lebedeva, kojom se zapravo rasčišćava put za oslobođenje zatvorenika Mihaila Hodorkovskog i Platona Lebedeva. Gospodin Lebedev je došao do zaključka, da je potrebna dopunska provera kazni u oba slučaja protiv Jukosa, pošto bi njihovi predstavnici mogli biti dva puta osuđeni za isto delo. Ako ne uspeju dobiti ukidanje kazne, Hodorkovski i Lebedev će biti pušteni 2016. godine .

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»    

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SAD Severnu Koreju više ne smatraju "sponzorom" terorista

Izvor: Vostok.rs, 01.Avg.2012

01.08.2012. -..SAD su Severnu Koreju makle sa tzv. terorističke liste. Kako je navedeno u izveštaju Stejt departmenta, Severna Koreja nije uhvaćena u finansiranju bilo kakvih terorističkih napada. Istovremeno se u izveštaju navodi i da Severna Koreja ne uzima dovoljno učešće u borbi protiv terorizma...Izvor:...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.