Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Feb.2015, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladnoća paralisala istočni deo SAD

Veliki sneg i hladnoća paralisali su istočni i centralni deo SAD, gde su mnoge zgrade federalne vlade danas zatvorene u Vašingtonu, u očekivanju novog polarnog talasa.

Vašington je danas osvanuo sa snegom zbog čega je usporen saobraćaj, dok su mnoga ministarstva zatvorena, saopštila je američka vlada na svom sajtu.

Snežna oluja Oktavia, koja je zahvatila istočnu američku obalu, donela je nisku temperaturu koja pogađa oko 50 miliona Amerikanaca.

Meteorolozi su naveli da novi ledeni talas stiže sutra uveče.

Oko 1.800 letova je danas otkazano širom SAD.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hladnoća paralisala istok SAD-a

Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2015

VAŠINGTON - Veliki snijeg i hladnoća paralisali su istočni i centralni dio SAD, gdje su mnoge zgrade federalne vlade zatvorene u Vašingtonu...Ove oblasti očekuju novi polarni talas, četvru snježnu oluju u mjesec dana...Vašington je osvanuo sa snijegom zbog čega je usporen saobraćaj, dok su...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.