Hapšenje zbog ubistva srpskog dečaka u Zvorniku 1992.

Izvor: B92, 29.Sep.2016, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hapšenje zbog ubistva srpskog dečaka u Zvorniku 1992.

Postupajući po zahtevu Tužilaštva BiH, osumnjičena Elfeta Veseli privedena je u Švajcarskoj za ubistvo dečaka srpske nacionalnosti 1992. u okolini Zvornika.

Ona je pod istragom i osumnjičena je da je zajedno sa drugim osobama, u leto 1992. u blizini mesta Kamenica kod Zvornika, na izuzetno svirep način, hladnim oružjem, usmrtila 12-godišnjeg dečaka srpske nacionalnosti Slobodana Stojanovića, prenosi Fena.

Tužilaštvo BiH je sprovelo opsežnu istragu tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koje je prikupilo dokaze kojima sumnjiči navedenu i došlo do saznanja da se osumnjičena duže vremena nalazi na području Švajcarske i da su pokrenute aktivnosti za njeno lociranje, hapšenje i izručenje pravosuđu BiH.

Tužilaštvo je obavešteno da se osumnjičena u Švajcarskoj usprotivila dobrovoljnom izručenju po skraćenoj proceduri u BiH, pa će se u narednom periodu pristupiti aktivnostima za njeno izručenje i deportaciju u BiH, gde će joj se suditi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Uhapšena državljanka BiH zbog svirepog ubistva srpskog dečaka u Zvorniku 1992. godine

Izvor: Telegraf.rs, 29.Sep.2016

Postupajući po zahtevu Tužilaštva BiH, vlasti Švajcarske Konfederacije su u Kantonu Nešatel priveli su osumnjičenu Elfetu Veseli za ubistvo dečaka srpske nacionalnosti 1992. u okolini Zvornika...Ona je pod istragom i osumnjičena je da je zajedno sa drugim osobama, u leto 1992. , u blizini mesta...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.