HOROR u Nemačkoj: Komadali žene i bacali ih u peć!

Izvor: Mondo, 05.Maj.2016, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOROR u Nemačkoj: Komadali žene i bacali ih u peć!

Policija u Nemačkoj uhapsila je muškarca i ženu osumnjičene da su mučili i držali zatočene u svojoj kući dve žene. Jednu su raskomadali i bacili u peć, a druga je takođe preminula usled zlostavljanja.

Foto: Printscreen/YouTube

Navodno su telo jedne isekli na komade, a potom ih spalili.

Reč je o muškarcu i ženi koji imaju čedrdesetak godina, javili su nemački mediji.

Prema proceni policije, zlostavljanje i mučenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ovog monstruoznog para iz Hoakstera, na granici Donje Saksonije i Severne Rajne-Vestfalije, preživelo je više žena. Tužilac je rekao da istražitelji veruju da je par žrtve nalazio preko internet oglasa.

Takav je slučaj i sa 33-godišnjom ženom koja se javila na oglas za traženje partnera. Ona se doselila u kuću u jesen 2013. godine. Vezana je i tučena, a umrla je u avgustu 2014.

Komšije monstruoznog para verovali su da su njih dvoje brat i sestra. Međutim, reč je o paru monstruma koji su bivši supružnici, a  žrtve traže preko interneta.

Ništa nije bilo sumnjivo, dok jedna 41-godišnja nije preminula nakon batina prošlog meseca. Njih dvoje su odveli u bolnicu, i tada je policija počela da se upoznaje sa celim slučajem.

Nemačka policija uhapsila je osumnjičengo Vilfreda V. (46) i njegovu bivšu suprugu Angeliku zbog navodnog mučenja žene koju su držali kao taoca.

Policija je saopštila da je Angelika, priznala da su mučili i ubili jednu ženu tokom 2014, a delove njenog tela su čuvali u zamrzivaču i spalili u kaminu, prenosi Dojče vele.

Vilfred međutim tvrdi da je nevin i za zločine je okrivio bivšu suprugu.

Nije isključena ni mogućnost trećeg ubistva.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.