GAĐAJU SVE U KRUG! SVE GORI! Poslušajte snimak uspaničenih džihadista dok ih Rusi napadaju!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GAĐAJU SVE U KRUG! SVE GORI! Poslušajte snimak uspaničenih džihadista dok ih Rusi napadaju!

Granatirali su svuda oko štaba, imamo velike gubitke, bespomoćno je vikao pripadnik Islamske države.

IDLIB - Na Internetu se pojavio snimak prisluškivanih razgovora nekoliko pripadnika terorističkih organizacija Al-Nasr Džhabhat li Ahli Al-Šam. Posle napada ruske avijacije na području Idliba u Siriji, džihadisti su se uspaničili što se može čuti na snimku.

"Vidim rusku avijaciju na zapadu! Vidim rusku avijaciju na zapadu!", čuje se glas.

"Avijacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je na jugozapadu! Četiri ruska aviona. Gađaju sve u krug, sve gori. Granatirali su svuda oko štaba, imamo velike gubitke" vikao je bespomoćno islamista.

Ruska avijacija je 30. septembra počela udare na položaje ISIS-a u Siriji. Bombarduju se strateški ciljevi terorista, njihovi štabovi i skladišta municije.

Prema nekim izveštajima, do sada je veliki broj džihadista pobegao iz zaraćenih područja. Posle teških gubitaka koje su teroristi pretrpeli veliki broj njih je položio oružje. Prema najnovijim izveštajima, vlastima se predalo oko hiljadu terorista.

Autor: YouTube

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.