Film o uraganu Katrina

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jan.2015, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Film o uraganu Katrina

Režiserka filma "Selma" o Martinu Luteru Kingu, Ava Du Vernej i zvezda filma Dejvid Ojelovo, sarađivaće na novom projektu o uraganu Katrina.

Novi projekat Ave DuVernej i Ojelova biće hronika ljubavne priče i kompleksnog ubistva koji se odvijaju u trenutku udara Katrine, prenose elektronski mediji.

Novi film biće treća saradnja režiserke i glumca posle filmova "Middle of Nowhere" i "Selma" koji je ove godine nominovan za Oskara za najbolji film.

"Uragan >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Katrina jedna je od najvažnijih društvenih i priča o očuvanju životne sredine našeg doba", rekao je jedan od producenata Džonatan King, "DuVernej se pokazala kao vešta u predstavljanju intimnog trenutka i savremene hitrine u okviru epskih događaja".

Režiserka je rekla da će film "ispitivati kompleksnosti intimnih veza u vreme haosa, ali i sam haos".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.