Lažna dojava o bombi na koledžu u Mančesteru

Izvor: RTS, 25.Maj.2017, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi na koledžu u Mančesteru

Uzbuna u Mančesteru nastala je zbog sumnjivog paketa, ali je istragom utvrđeno da nema opasnosti, saopštila je policija.
Mančesterska policija na Tviteru objašnjava da je uzbuna dignuta u naselju Hulme, a ne koledžu u Trafordu, kako su ranije javili mediji.

"Kordon je uklonjen, sve je sada sigurno. Izvinjavamo se zbog konfuzije", navela je policija.
U južnom delu Mančestera evakuisan >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je koledž zbog dojave o bombi. Na lice mesta došla je vojska i tim za deaktiviranje bombi, javili su britanski mediji.
Kako se navodi u saopštenju, rano je govoriti da li je dojava o bombi povezana s istragom o terorističkom napadu u koncertnoj dvorani u Mančesteru.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lažna dojava o bombi evakuisala koledž u Mančesteru

Izvor: N1 televizija, 25.Maj.2017

U južnom delu Mančestera danas je evakuisan koledž prema kom se uputila vojska, a na lice mesta došao je i tim za deaktiviranje bombi, javili su britanski mediji. Ispostavilo se da je u pitanju lažna dojava o bombi...Rojters navodi da je u pitanju koledž u Trafordu...Nekoliko ulica bilo je blokirano...Ispred...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.