Izvor: Blic, 26.Avg.2016, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eksplozija na jugu Belgije, jedna žrtva

Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u eksploziji koja je potresla sportski centar na jugu Belgije, saopštio je jutros belgijski Krizni centar.

Kako se navodi, najverovatnije je u pitanju eksplozija gasa, preneo je Rojters.

Zvaničnik Centra je dodao da nema naznaka da je u pitanju ekstremistički napad.

Dve povređene osobe su u teškom stanju.

Lokalni mediji navode da je eksplozija potresla sportski centar nešto posle ponoći u gradu Šime, u blizini granice sa Francuskom.

U tom trenutku u zgradi je bilo pet osoba.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EKSPLOZIJA NA JUGU BELGIJE: 1 mrtav i 4 ranjena u sportskom centru

Izvor: Kurir, 26.Avg.2016

...Kako se navodi, najverovatnije je u pitanju eksplozija gasa, preneo je Rojters..Zvaničnik Centra je dodao da nema naznaka da je u pitanju ekstremistički napad Dve povređene osobe su u teškom stanju..Lokalni mediji navode da je eksplozija potresla sportski centar nešto posle ponoći u gradu Šime,...

Nastavak na Kurir...

Eksplozija na jugu Belgije

Izvor: Radio 021, 26.Avg.2016

Jedna osoba je poginula, a četiri su povređene u eksploziji koja je potresla sportski centar na jugu Belgije, saopštio je jutros belgijski Krizni centar...Kako se navodi, najverovatnije je u pitanju eksplozija gasa. Zvaničnik Centra je dodao da nema naznaka da je u pitanju ekstremistički napad...Dve...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.